Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

генератор

lviv.gp.gov.ua

Вівторок, 23 січня 2024, 11:36

На Львівщині директор школи розтратив понад 600 тисяч гривень на закупівлі генераторів

генератор

Директор школи на Стрийщинні розтратив бюджетні кошти при закупці 6 генераторів для навчальних закладів за завищеними цінами.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Прокурори Стрийської окружної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт стосовно керівника комунального закладу освіти однієї із сільських рад Стрийського району. Йому інкримінують розтрату бюджетними коштів у великих розмірах та службове підроблення.

Слідством встановлено, що директор комунального закладу освіти розтратив бюджетні кошти при закупці 6 генераторів для навчальних закладів за завищеними цінами.

"Попередньо, у грудні 2022 року за результатами тендеру між комунальним закладом освіти та товариством було укладено договір про закупівлю джерел резервного живлення.Однак в угоді містилися завідомо недостовірні відомості – ціни на генератори не відповідали ринковим. В свою чергу, підозрюваний неправомірно погодив офіційний документ" – йдеться у повідомленні.

В подальшому, згідно договору з місцевого бюджету було перераховано кошти суб’єкту господарювання.Внаслідок таких дій територіальній громаді завдано збитків на понад 600 тис. грн.

За клопотання прокурора накладено арешт на вилучене майно.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.