Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

повітряна тривога

Четвер, 25 січня 2024, 09:46

Російські окупанти випустили по Україні 14 безпілотників

повітряна тривога

Російські окупанти випустили по території України 14 дронів Shahed та 4 ракети С-300, 11 дронів з них збили сили ППО.

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України на своїй сторінці у Фейсбуці. 

Сьогодні вночі, 25 січня, в Україні оголошували повітряну тривогу, російські окупанти випустили 14 безпілотників Shahed-136/131 та 4 зенітні керовані ракети С-300.

Протиповітряною обороною було збито 11 дронів.

"У ніч на 25 січня 2024 року противник завдав удару 14-ма ударними БпЛА типу Shahed-136/131 з району Приморсько-Ахтарськ – рф та мис Чауда – Крим, а також чотирма зенітними керованими ракетами С-300 з Бєлгородської обл. – рф у напрямку Харкова та однією – з окупованої Донеччини.

В результаті бойової роботи знищено 11 "шахедів" у межах Одеської та Миколаївської областей" – йдеться у повідомленні. 

Зазначимо, внаслідок цієї атаки в Одесі є влучання у склад меблевого комбінату, уламки дронів впали на житлові будинки, 6 людей отримали поранення, а на Дніпропетровщині дрони поцілили по території підприємства у Криворізькому районі, у результаті чого спалахнула пожежа.

Додамо, востаннє Львівщину атакували 29 грудня 2023 року. Тоді Львів зазнав масованої ракетної атаки: загинула одна людина, 24 – постраждали, а вибухова хвиля пошкодила більше 10 житлових будинків, три школи та дитячий садок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.