Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Петлюри, 7А

візуалізація

Понеділок, 29 січня 2024, 13:46

Співласник заміського ресторану біля Львова збудує пентхаус на вулиці Петлюри

вул. Петлюри, 7А

На вул. Петлюри, 7А у Львові збудують багатоквартирний житловий будинок із дворівневим паркінгом.

Про це йдеться у наказі від 26.01.2024 року, який оприлюднили на сайті Львівської міської ради.

Згідно з документом, Управління урбаністики та архітектури видало містобудівні умови та обмеження на будівництво нового багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського типу та дворівневим паркінгом на вул. Симона Петлюри, 7а.

Житловий будинок планують звести на 6 земельних ділянках загальною площею 0,1051 га, які перебувають у приватній власності та належить до земель житлової та громадської забудови.

 Гранично допустима висота будівель − 14,2 м, що становить до 5 поверхів, а максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 54 %.

Як повідомив начальник управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради Антон Коломєйцев під час засідання виконавчого комітету йдеться про невеликий будинок, можливо трохи менший, аніж два індивідуальних будинки.

"На трьох житлових поверхах буде 12 квартир. Також передбачено дворівневий паркінг поруч на 14 паркомісць, тобто забезпечать більше ніж 1 паркомісце на 1 квартиру" – розповів Антон Коломєйцев.

До міськради надійшов гарантійний лист про те, що підприємці готові долучитися до облаштування громадського простору, який там заплановано

Дозвіл на нову будівництво отримав Микола Кіт. За даними аналітичної системи YouControl він є головою правління ГО "Гарден Простір", яка заснована 8 місяців тому у селі Хоросно біля Львова. Зазначимо, за цією адресою знаходиться відомий ресторан та еко-простір "Garden Prostir" власниками якого є Андрій Кіт та Микола Кіт.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.