Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску

Четвер, 1 лютого 2024, 13:58

Протягом січня 100 чоловіків намагалися незаконно виїхати через кордон на Львівщині

пункт пропуску

У всіх цих випадках прикордонники виявили підроблені та недійсні документи.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Про це сьогодні, 1 лютого, на брифінгу у Львівській ОВА повідомив заступник начальника штабу – начальник відділу організації прикордонного контролю, Іван Баран .

За його словами, на пунктах пропуску в 135 випадках прикордонники виявили підроблені, недійсні документи. Серед цих випадків - близько 100 - чоловіки віком 18-60, які намагалися незаконно виїхати через кордон.

"Протягом січня державний кордон перетнули близько 970 тисяч громадян. Це 203 тисячі транспортних засобів. Також в цей період відмову в перетині кордону отримали 5 200 осіб" – заявив Іван Баран.

Нагадаємо, щоденно майже 6 тисяч чоловік призовного віку перетинають кордон. Майже половина з них це водії вантажівок, решту особи з інвалідністю та їх супроводжуючі, багатодітні батьки, непридатні військові та держслужбовці.

Додамо, за 2023 рік на Львівщині 45% заявників змогли перетнути кордон через систему Шлях кордон з Польщею. Інші 55% отримали відмову через те, що вони не підтвердили мету свого виїзду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.