Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вилучена документація

esbu.gov.ua

Четвер, 22 лютого 2024, 12:07

Справу про ухилення від сплати податків львівським ресторанним холдингом скерували до суду

вилучена документація

Львівський ресторанний холдинг, який звинуватили в ухиленні від сплати податків, відшкодував 13,4 мільйона гривень та визнав свою провину.

Про це повідомляє Бюро економічної безпеки України на своїй сторінці у Фейсбуці.

Детективи БЕБ у Львові скерували до суду справу про несплату податків відомим львівським ресторанним холдингом, до складу якого входять 60 ресторанів та закладів громадського харчування.

Станом на сьогодні холдинг відшкодував до бюджету 13,4 млн грн та визнав свою провину в ухиленні від сплати податків.

"Ці кошти були сплачені відомим холдингом, до складу якого входять 60 ресторанів та заклади громадського харчування. Директор підприємства визнала свою провину. Справу скеровано до суду. Слідством встановлено, що співробітники холдингу отримували заробітну плату двома частинами: одна – офіційна, а інша – неофіційна виплачувалась згідно з тіньовими реєстрами" – йдеться у повідомленні.

Йдеться про ТОВ "Холдинг емоцій "!Фест", який звинуватили в ухиленні від сплати податків у жовтні 2023 року, проте тоді йшлося про суму у понад 50 млн грн.

"За результатами перевірки було донараховано 13,4 млн грн податків та зборів. Директор підприємства на стадії досудового розслідування свою вину визнала. Товариство сплатило до державного бюджету завдані державі збитки у повному обсязі" – додали у БЕБ. 

Зазначимо, ТОВ "Холдинг емоцій "!Фест" зареєстрований з 2011 року у Львові, займається діяльністю ресторанів, наданням послуг мобільного харчування. Кінцевими власниками компанії є львівські ресторатори Андрій Худо, Юрій Назарук та Дмитро Герасімов. Директором підприємства є депутатка Львівської районної ради від Голосу Ірина Мартин.

У 2022 році виконком дозволив будфірмі, що належить мережі !Fest, збудувати нову багатоповерхівку на вул. Пасічній. У 2019 році "Холдинг емоцій "!Фест" відкрив свій перший готель на вул. Лемківській 15-а.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.