Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 12 серпня 2022, 14:00

Архітектор Коломєйцев благословив багатоповерхівку Фесту на Пасічній

візуалізація

Виконком дозволив будфірмі, що належить мережі !Fest, збудувати нову багатоповерхівку на вул. Пасічній.

Сьогодні, 12 серпня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво ТзОВ "Майстерня будинків "Квітка" багатоквартирного житлового будинку з вбудованим паркінгом та приміщеннями комерційного призначення на вул. Пасічній у Львові.

Нову багатоповерхівку збудують на земельній ділянці, загальною площею 0,1388 га, що передбачена для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Згідно з містобудівною документацією, висота багатоповерхівки становитиме 32 метри й матиме 8 поверхів. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 40%, площа забудови складатиме 555,10 м². 

Також навколо будинку забудовник облаштує дитячий майданчик загальною площею у 66 м², майданчик для занять фізкультурою – 27 м², майданчик для відпочинку дорослого населення – 61 м², стоянку для велосипедів. Площа озеленення, згідно із проєктом, становить 371 м², а площа мощення – 299 м².

Будинок матиме 2-рівневий підземний паркінг на 38 паркомісць, а квартир у будинку буде 46.

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, будівництво повністю відповідає всім будівельнии нормам та вимогам.

Земельна ділянка, на якій зведуть новий житловий будинок, належить до зони Ж-3 – зона багатоповерхової житлової забудови та частково зона ТР-2 – зона транспортної інфраструктури (вулична мережа) відповідно до детального плану території у межах вул. Зеленої, вул. Пасічної, вул. Пирогівки, вулиці Проєктованої 4.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Майстерня будинків "Квітка" зареєстроване з 2016 року у Львові, займається організацією будівництва будівель. Власниками фірми є ТзОВ "Холдинг емоцій "!Фест" та львів'янин Назар Городецький, власник ТзОВ "Юридична компанія "Городецький, Радковський та партнери" та екскерівник ДП "Інтергал-Буд".

Назар Городецький працював помічником народного депутата від Партії Регіонів Володимира Зубика. Раніше разом з "Холдингом емоцій "!Фест" Городецький розвивав кав'ярню "Львівська копальня кави".

ТзОВ "Холдинг емоцій "!Фест" зареєстрований з 2011 року у Львові, займається діяльністю ресторанів, наданням послуг мобільного харчування. Кінцевими власниками компанії є львівські ресторатори Андрій Худо, Юрій Назарук та Дмитро Герасімов. Директором підприємства є депутатка Львівської районної ради від Голосу Ірина Мартин.

Додамо, у 2011 році виконком дозволив мережі !Fest збудувати 7-поверховий житловий будинок на вул. Героїв Майдану, 17-А. У 2019 році "Холдинг емоцій "!Фест" відкрив свій перший готель на вул. Лемківській 15а, відкрив нову "Реберню" у Львові та Grand Cafe Leopolis у приміщенні Ратуші.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.