Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Мирослав Карпінський

youtube Львівської облради

Вівторок, 27 лютого 2024, 11:14

Карпінський став новим депутатом Львівської облради від Голосу

Мирослав Карпінський

Мирослав Карпінський склав присягу депутата Львівської обласної ради.

Сьогодні, 27 лютого, на сесії Львівської обласної ради, згідно з постановою Львівської обласної територіальної виборчої комісії, присягу склав новий депутат облради Мирослав Карпінський від партії Голос.

Карпінський замінив Іванну Герус, яка ще на початку 2023 року склала повноваження депутата облради через волонтерську діяльність.

"Зареєструвати депутатом Львівської обласної ради 8 скликання обраного в єдиному багатомандатному виборчому окрузі від львівської обласної організації політичної партії Голос Карпінського Мирослава Зіновійовича" – йдеться у тексті постанови.

Зазначимо, Мирослав Карпінський до цього був депутатом Стрийської міської ради. Він є директором фірми з виробництва вікон та віконних конструкцій в ДП "Екран – Вікносвіт". У 2019 році фірма планувала збудувати цинковий завод біля Винників.

Мирослав Карпінський спільно зі своїм батьком, Зіновієм Карпінським, є співзасновник родинної благодійної організації "Фонд Карпінських". 

Він закінчив ЛНУ імені Івана Франка за спеціальностями міжнародні економічні відносини та правознавство, а також магістратуру Міжнародного Інституту Менеджменту МІМ – Київ за спеціальністю бізнес-адміністрування.

Нагадаємо, у листопаді 2023 року Ярослав Гасяк і Микола Біляк від партії Європейська Солідарність й Назарій Островський від Української Галицької партії стали новими депутатами Львівської облради. 

Крім цього, у лютому цього року до облради знайшли двоє нових депутатів від Європейської Солідарності – Микола Фрей та Олег Іваш.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.