Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Соломія Риботицька

Вівторок, 27 лютого 2024, 12:09

Риботицька зауважила паростки голосяткового волюнтаризму у Львівському палаці мистецтв

Соломія Риботицька

Депутати Львівської обласної ради вимагають провести демократичний конкурс на посаду директора Львівського палацу мистецтв.

Сьогодні, 27 лютого, на сесії Львівської обласної ради, депутатка від ЄС Соломія Риботицька звернулася до заступника голови Львівської облради Юрія Холода та управління майном спільної власності Львівської обласної ради з проханням негайно відкрити конкурс на посаду директора Львівського палацу мистецтв. 

"Це питання викликало великий резонанс між мистецькою спільнотою. Також, звертаюся до цілої фракції "Голосу". Не знаю, що ви там продали, і що ви купили, але назначати виконувача обов'язків за "хатєлками" свого партійного, це не є демократичне рішення Львівської обласної ради" – заявила Соломія Риботицька.

Вона також додала, що вважає не зрозумілим, яким чином у палаці мистецтв виникли мільйонні борги після ремонту, і чому заступник голови Львівської ОВА Іван Собко оцінив весь склад працівників палацу непрацездатними. 

Нагадаємо, у січні Юрій Візняк звільнився з посади гендиректора Львівського палацу мистецтв.

Додамо, Юрій Візняк з 12 березня 2019 року очолив Львівський палац мистецтв, а у березні 2018 року його призначили тимчасово виконуючим обов'язки директора закладу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.