Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Візняк

Вівторок, 12 березня 2019, 17:00

Візняк очолив Львівський палац мистецтв

Юрій Візняк

Львівська облрада призначила Юрія Візняка директором Львівського палацу мистецтв.

Сьогодні на сесії Львівської обласної ради депутати призначили Юрія Візняка на посаду генерального директора комунального закладу культури ЛОР культурно-мистецького центру "Львівський палац мистецтв", терміном на 5 років.

Зазначимо, Візняк взяв участь та переміг у відкритому конкурсі, який відбувся 29 листопада 2018 року. Він був єдиним претендентом на цю посаду, а за його кандидатуру проголосували одноголосно усі члени комісії.

Нагадаємо, у жовтні 2018 року облрада оголосила конкурс на посаду генерального директора Львівського палацу мистецтв. На початку березня депутат Львівської обласної ради Юрій Візняк став тимчасово виконуючим обов'язки директора Палацу мистецтв. А у травні 2016 року Юрій Гнатковський переміг у конкурсі на посаду директора Палацу мистецтв, до того він обіймав цю посаду 8 років, однак він вирішив залишити Палац мистецтв.

Додамо, у вересні минулого року аудитори виявили в Львівському палаці мистецтв фінансові порушення на понад 1,9 млн грн та розтрату 800 тис грн.

Юрій Візняк є завідувачем кафедри Львівського університету бізнесу та права, першим заступником голови Львівської ТО Радикальної партії Олега Ляшка.

У 2006-2012 рр. він очолював Мостиську та Городоцьку РДА, а у 2012 році його призначили директором Державного комунального підприємства Львівської облради "Львівторф". Також Візняк у 2016 році був в.о. директора КП "Телекомпанія "Львів-ТБ".

У 2017 році Візняк задекларував 360 922 грн загального доходу. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.