Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

П'ятниця, 5 квітня 2013, 14:46

Сесія Львівської облради може не відбудись наступного тижня через події в Києві

Депутати Львівської облради у неділю, 7 квітня, виїдуть до Києва, аби взяти участь у подіях, що відбуваються у Верховній Раді.

Про це сьогодні, 5 квітня, Варіантам повідомила голова фракції УДАР у Львівській облраді Оксана Юринець.

За її словами, про це йшлося на сьогоднішній робочій нараді голів фракцій політичних партій у Львівській обласній раді

Юринець наголосила, що невідомо, скільки часу депутати облради проведуть в Києві, відтак незрозуміло, коли і чи взагалі відбудеться засідання сесії Львівської облради наступного тижня.

Наразі, за словами депутатки, попередня дата засідання призначена на четвер, 11 квітня, однак може бути перенесена.

На думку Юринець, засідання сесії облради відтепер відбуватимуться щотижня, поки не будуть розглянуті всі значущі питання.

Нагадаємо, засідання сесії Львівської облради у вівторок, 2 квітня, завершилось через 2 години, позаяк депутати не могли дійти згоди щодо питань порядку денного, зокрема, слухання звіту Львівської ОДА про виконання програми соціально-економічного розвитку.

Тим часом у Києві через провал призначення виборів міського голови столиці, опозиція заблокувала трибуну Верховної Ради. Натомість регіонали 4 квітня провели виїзне засідання. Іноземні ЗМІ назвали такі дії більшості "спробою путчу".

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.