Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ukrainianforums.com

Вівторок, 14 травня 2013, 10:51

Скрипаль-віртуоз Божик зіграє для дітей з особливими потребами

В середу, 15 травня, о 13.00 год у міському Палаці культури ім.Гната Хоткевича відбудеться благодійна інтеграційна акція - Перший обласний фестиваль для дітей з особливими освітніми потребами «Світ стає кращим, коли ми разом».

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Мета заходу - об'єднати на сцені талановитих людей з особливими потребами, здорових дітей та успішних виконавців.

«У цьогорічному фестивалі творчість дітей з вадами зору, слуху, синдромом Дауна та ДЦП, школярів Пустомитівської ЗОШ та улюбленця української публіки скрипаля-віртуоза Олександра Божика об'єднає вистава, у якій казкові герої будуть шукати ліки для його чарівної скрипки, а сам Олександр вийде на сцену не лише у звичному для себе амплуа музиканта, а й актора», - розповіла організатор благодійної акції, виконавчий директор ЛОО ВГО «Українська спілка інвалідів – УСІ»  Оксана Потимко.

Організаторами фестивалю є: ВГО «Українська спілка інвалідів», міський Палац культури ім.Г.Хоткевича, Департамент освіти і науки, сім’ї та молоді ЛОДА за підтримки ротарі-клубу «Львів-Леополіс».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.