Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

lviv.ridne.net

Вівторок, 9 липня 2013, 16:47

ФК "Карпати" підписало двох екс-кривбасівців

Львівські «Карпати» уклали 4-річний контракт з гравцем юнацької збірної України Денисом Мірошниченком, який попередній сезон провів у складі криворізького «Кривбаса» та 3-річний контракт з з екс-захисником криворізького «Кривбаса» Андрієм Гітченком.  

Про це йдеться на сайті вболівальників та фанів "Карпат"

У повідомленні зазначено, що за відгуками футбольних фахівців Денис Мірошниченко є одним з найталановитіших молодих гравців в Україні.

Нагадаємо, що минулого місяця Криворізький "Кривбас" припинив своє існування.

До слова, 13 червня "Карпати" взяли в оренду трьох гравців "Дніпра"

Перед цим, 7 березня ФК "Карпати" представив чотирьох нових гравців, проте на початку квітня один з новачків, Сімон Вукчевіч, попросив у керівництва футбольного клубу “Карпати” припинити співпрацю з клубом через сімейні обставини. Клуб тоді пішов на зустріч легіонерові.

Наразі основний склад ФК "Карпати" виставлений на трасфер, і в тому числі решта новачків, презентованих у березні цього року.

Крім цього, атакуючий півзахисник львівських «Карпат» Ігор Худоб'як на правах річної оренди став гравцем російського «Ростова», а Михайло Кополовець найближчий рік проведе в оренді в ужгородській "Говерлі".

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.