Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

zz.te.ua

Середа, 28 серпня 2013, 12:22

У Золочеві збудуть сміттєзвалище за 20 млн грн

Золочівська міськрада Львівської області 16 серпня за результатами тендеру уклала угоду з ТДВ «Шляхове ремонтно-будівельне управління №65» на будівництво полігона твердих побутових відходів за 19,53 млн грн.

Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця 2015 р. має бути збудована зона складування, пожежні резервуари, газовідвідний колодязь, склад паливно-мастильних матеріалів, каналізаційна насосна станція фільтрату, об лаштовані комунікації та електропостачання.
Згідно з оприлюдненим на сайті РДА планом будівництва, для облаштування полігону буде використана ділянка чинного сміттєзвалища, яку рекультивують та реконструюють, та прилегла до неї ділянка земель запасу. Минулого року на міському звалищі уже встановили лінію сортування сміття. У «ВДЗ» інформація про придбання цієї техніки відсутня.

Засновниками фірми «ШРБУ №65» є низка фізосіб, власниками найбільших часток є Юрій Сворень, Олег Булига, Ігор Магера, Олена Химич. Згідно з даними «ВДЗ», за останні п’ять років фірма отримала підрядів на 75,89 млн грн.

Єдиним конкурентом фірми на цьому тендері з різницею в 0,6% було «Львівське СБМУ №1». Власниками фірми є низка фізосіб, зокрема Олег Кудрик (12%), Олександр Цебенко (14%) та Ігор Булик (42%), який раніше балотувався до Львівської міськради за списком «Відродження». Також Булик входив до координаційно-дорадчої ради з питань підприємництва «Бізнес актив Львівщини» при Львівській ОДА, яку очолював екс-губернатор Михайло Костюк, один з найдавніших членів партії «Відродження». За останні п’ять років фірма виграла тендерів на 79,58 млн грн.

Джерело:Наші Гроші. Львів

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.