Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

будомєж-грушів

DW/Joscha Weber

Середа, 16 жовтня 2013, 13:15

Пункт пропуску Грушів-Будомєж відкриють 5 грудня

будомєж-грушів

У Львівській області на українсько-польському кордоні на початку грудня планують запустити новий пункт пропуску Грушів-Будомєж.

Про це повідомив на прес-конференції начальник Львівської митниці Міндоходів Сергій Попазогло, передає кореспондент Варіантів.

"Ми разом з польськими представниками виїздили на місця робіт, та отримали схвальні відгуки від обох сторін. Наразі проводяться активні роботи. Згідно плану, пункт пропуску Грушів-Будомєж відкриють вже 5 грудня", - розповів Попазогло.

Також ведуться роботи над під'їзною дорогою з українського боку. Наразі є визначені кошти на проведення робіт. Орієнтовно її підготують до використання вже на початку грудня.

Нагадаємо, пункт пропуску кордону Будомєж-Грушів буде четвертим на підкарпатському відрізку кордону Польщі з Україною. Пропускна спроможність пункту складе близько 3 тис. автомобілів на добу, що дозволить розвантажити інші пункти пропуску на українсько-польському кордоні.

Крім того, на пункті пропуску планують облаштувати шість смуг для руху автотранспорту в кожен бік.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.