Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

активісти на банковій

unian.ua

Неділя, 8 грудня 2013, 10:04

У МВС стверджують, що мають докази проти затриманих активістів Євромайдану

активісти на банковій

Проти затриманих активістів Євромайдану міліція має докази.

Про це повідомив заступник начальника Головного слідчого управління МВС України Олег Татаров, передає прес-служба Міністерства внутрішніх справ (МВС).

"Слідчі мають у своєму розпорядженні докази вини цих людей у вигляді показань свідків, потерпілих, вилучення речових доказів з місця події, чітких відеозаписів, на яких видно, хто і як на вулиці Банковій керував грейдером, і як здійснювалося це правопорушення", - зазначив Олег Татаров.

За словами Татарова, один з учасників безпосередньо сприяв незаконному заволодінню транспортним засобом із застосуванням погроз. Він також керував групою осіб по доставці грейдера до місця вчинення кримінального правопорушення, і, навіть, дії своїх однодумців записував на відеокамеру.

"Другий активний учасник перебував за кермом трактора та скоїв наїзд на працівників органів внутрішніх справ, тим самим загрожуючи їх здоров'ю та життю", - додав заступник начальника ГСУ.

Робота, за його словами, над встановленням організаторів, виконавців та координаторів громадського безладу буде проводитися і надалі.

Нагадаємо, правоохоронці проводять досудове розслідування за фактами вчинення мітингувальниками кримінальних правопорушень під час мирних зібрань. В результаті, за клопотанням слідчих і за рішенням Шевченківського районного суду міста Києва двоє людей взяті під варту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.