Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

візи

misto-market.com.ua

Середа, 14 травня 2014, 18:03

Запроваджена нова система оформлення польських віз для українців

візи

З 1 червня для того, щоб записатись на реєстрацію до польського Візового Центру, необхідно буде сплатити внесок у філіях Кредобанку або Ідеабанку.

Про це повідомив генеральний консул Польщі Ярослав Дрозд на прес-конференції.

За словами Дрозда, з 1 червня вступає у дію нова система оформлення польських віз. Відтепер, щоб записатись на подачу документів до ППВА у м. Львові, Івано-Франківську та Ужгороді необхідно, спершу, оплатити сервісний збір у філії Кредо або Idea банку.

Після вступної оплати клієнт отримує квитанцію з персональним кодом , що необхідний для подання документів на оформлення візи.

Після цього клієнт повинен звернутися у сall центр, або інтернет-сайт Візового Центру, щоб пройти реєстрацію.  Заявник повинен надати працівникам ВЦ особисті дані та персональний код.

Якщо дані співпадають клієнт подає документи у ВЦ у визначену дату.

У випадку, якщо рішення Консульства, щодо надання візи позитивне, заявник буде проінформований про готовність документів смс-повідомленням на протязі 30 календарних днів. Окремо буде зніматись плата за саму візу.

На думку генконсула така система допоможе уникнути отримання нелегальних віз.

«2,5 роки ми не можемо отримати суттєвої допомоги від органів, які б боролися з нелегальним отриманням віз. Ми постійно стараємося розробити таку систему, щоб людина могла отримати візу швидко та безпечно. Знавалося, що найкращим засобом реєстрації є інтернет, проте українські комп’ютерщики працюють добре, тож інтернет-система загинула. Подібне сталось  з сall центром. Ми сподіваємось, що завдяки такій системі зможемо краще обслуговувати людей і уникнемо тих клієнтів, які не з'являються у визначені терміни», -  зазначив Ярослав Дрозд. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.