Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Львівська вугільна компанія

tsn.ua

П'ятниця, 16 травня 2014, 18:33

Львіввугілля відновило роботу

Львівська вугільна компанія

Працівники ПАТ «Львівська вугільна компанія» відновили роботу.

Про це повідомила голова первинної організації НПГУ ПАТ «Львівська вугільна компанія» Ольга Шкоропад.

15 травня після того, як на підприємство надійшло 2,7 млн грн і за рахунок цього повністю повернули заборговану зарплату за січень і 20% - лютневої, колектив ПАТ відновив роботу, - сказано у повідомленні.

Працівникам також з 1 травня підвищили зарплату. Тепер її виплачуватимуть, як і належить, з розрахунку мінімальної – 1218 грн.

Повернулося підприємство й до того графіка роботи, що існував тут раніше.

За словами Ольги Шкоропад, колектив ПАТ уже зневірився у тому, що воно нарешті позбудеться проблем. Тому зараз незалежна профспілка та її голова ініціюють зустріч із міністром енергетики та вугільної промисловості, або його першим заступником, відповідальним за вугільну галузь, бо хочуть нарешті отримати відповідь на те, чи потрібна державі збагачувальна фабрика на Заході України.

Якщо профільне міністерство проігнорує прохання колективу, він готовий вдатися до акцій протесту уже в Києві й пікетувати Адміністрацію Президента, Кабінет міністрів та Фонд державного майна України. І людей можна зрозуміти, адже вони, власне, нічого особливого не вимагають, а хочуть мати постійну й стабільну роботу і своєчасно отримувати за неї зарплату. 

Нагадаємо, 12 травня працівники ПАТ "Львівська вугільна компанія" припинило роботу через страйк працівників, яким заборгували зарплатню за за січень, лютий та березень 2014 року.             

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.