Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

винники

zdolbunivcity.net

Вівторок, 3 червня 2014, 14:03

У Винниках проводитимуть рейди для запобігання вуличної торгівлі

винники

Від сьогодні, 3 червня, працівників міліції разом з членами Інспекції з благоустрою Винники проводитимуть систематичні рейди по ліквідації вуличної торгівлі на перехресті вул. Галицька та вул. Івасюка.

Таке рішення ухвалили на нараді при участі начальника Винниківського відділення міліції Т.Смалюха, голови Інспекції з благоустрою С.Каторожа, директорів комунальних підприємств О.Горіня та С.Булича, депутата ВМР Б.Шустера, передає прес-служба Винниківської міської ради.

На ім’я голови м.Винники С.Уварова надійшов депутатський запит депутата ВМР Б.Шустера по питанню врегулювання вуличної торгівлі в м.Винники на перехресті вулиць Галицької та Івасюка.

На виконання вказівки міського голови, його заступником, головою адміністративної комісії О. Шевчуком було проведено нараду при участі начальника Винниківського відділення міліції Т. Смалюха, голови Інспекції з благоустрою С.Каторожа, директорів комунальних підприємств О. Горіня та С. Булича, депутата ВМР Б. Шустера.

За підсумками наради було прийнято рішення з 03.06.2014р. проводити систематичні рейди працівників міліції разом з членами Інспекції з благоустрою м.Винники по ліквідації вуличної торгівлі на перехресті вул. Галицька та вул. Івасюка. Для мешканців навколишніх сіл та м.Винники, які хочуть реалізовувати сільськогосподарську продукцію, будуть надані місця для торгівлі в критому приміщенні ринку ПП «Матвол». На громадян, які продовжуватимуть реалізацію продуктів в антисанітарних умовах на тротуарі, буде складено протоколи та накладено штрафи згідно чинного законодавства.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.