Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

стадіон

Вівторок, 30 січня 2024, 12:06

Козловський хоче збудувати у Винниках дитячу футбольну школу-інтернат

стадіон

Згідно з ухвалою, яку напрацювали у Львівській міськраді, під будівництво футбольної школи мають виділити 16,5 га.  

Про це йдеться у проєкті ухвали, що опублікована на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 29 січня 2024 року.

На сайті Львівської міськради оприлюднили проєкт ухвали, якою пропонують розробити детальниц план території у районі вул. І. Франка, вул. Байди Вишневецького, вул. Джерельної, вул. Спортової у  м. Винники.

Згідно з документом, йдеться про ділянку площею 16,5 га, на якій планують облаштувати дитячу футбольну школу-інтернат. Відповідальним за розроблення та фінансування детального плану території – футбольну школу Мирона Маркевича "РУХ-ВИННИКИ".

 "Дозволити розроблення детального плану території у районі вул. І. Франка, вул. Байди Вишневецького, вул. Джерельної, вул. Спортової у м. Винники відповідно до державних будівельних та інших норм, стандартів і правил, генерального плану м. Винники та положень затвердженої містобудівної документації" – йдеться в ухвалі.

За даними аналітичної системи YouControl футбольна школа "Рух Винники" зареєстрована 19 років тому, а її власником є львівський бізнесмен Григорій Козловський. У 2022 році Президентом ФК Рух стала дружина Григорія Козловського Юлія Думанська. 

Окрім цього, Григорій Козловський володіє "Гранд Готелем" (проспект Свободи), також є власником готельно-ресторанного комплексу "Святослав", пивного ресторану "Королівська пивоварня" у Львові, був співвласником будівельної компанії Avalon, яка зводить у Львові першу 25-поверхівку. У березні 2018 року Григорій Козловський відкрив на площі Ринок, 36 новий ресторан у 5-поверховій колишній польській "кам'яниці Гєлязиновській". А у 2022 році Козловський запустив гірськолижний курорт "Emily Resort" у Винниках 

Його донька, Софія Максимець, будує готель на вул. Дорошенка, 2.

Нагадаємо, у червні 2022 року Львівська обласна рада достроково припинила депутатські повноваження Григорія Козловського. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.