Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

vkurse.ua

Понеділок, 18 серпня 2014, 14:52

Турецька компанія "Onur" обслуговуватиме частину траси Київ-Чоп

Укравтодор підписало контракт на реалізацію пілотного проекту експлуатаційного утримання ділянки дороги М-06 Київ-Чоп (від Бродів до Стрия) з турецькою компанію "Onur".

Про це повідомляє Delo.ua з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Як наголошується в прес-релізі "Укравтодору" в понеділок, договір перепідписаний на заміну договору, раніше підписаному з іспанською компанією Elsamex SA, яка порушила умови контракту, так і не приступивши до виконання робіт з поновлення дорожнього покриття на певній ділянці.

Турецький підрядник протягом декількох років є виконавцем робіт з реконструкції та капітального ремонту українських доріг, зокрема М-03 Київ-Харків-Должанський і М-06 Київ-Чоп.

Роботи з реконструкції ділянки будуть розпочаті протягом двох тижнів.

Нагадаємо, львівський апеляційний суд Львівської області задовольнив апеляційну скаргу компанії “Онур” та ЛКП “Львівавтодор”, і скасував рішення суду, згідно з яким вони мали відремонтувати площу перед львівським цирком.

Також, компанія "Онур" виконувала гарантійні ремонтні роботи на вул. Липинського від перехрестя Липинського-Чорновола до перехрестя Липинського-Замарстинівська через передчасне руйнування дорожнього полотна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.