Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Різдво у Львові

pravda.if.ua

Понеділок, 22 грудня 2014, 15:18

Діти з Маріуполя відвідають Львів на Різдво

Різдво у Львові

Під час зустрічі із делегацією Маріупольської міської ради, голова комісії молодіжної політики, спорту і оздоровлення ЛМР Остап Іваськевич виступив з ініціативою запросити на різдвяні канікули до Львова дітей з Маріуполя.  

Про це повідомляє прес-центр Львівської міської ради.

"Львів відвідала делегація депутатів Маріупольської міської ради минулого тижня. Ми обговорювали питання дозвілля їхніх дітей, аби вони на літній період приїжджали до нас і таборували з нашими дітьми, з такими організаціями як "Пласт" та "Сокіл". А зараз, коли ми на порозі Нового року та різдвяних свят, хочемо гостинно прийняти дітей зі Сходу" – сказав Остап Іваськевич. 

 У всій Україні знають, як у Львові гарно святкують Різдво,  - зауважив посадовець, - особливо у родинних колах, які це традиції, який дух різдвяний.  Відтак, є ініціатива розмістити в своїх домівках дітей віком 11-14 років з Маріуполя. Це або обдаровані діти, або діти-переселенці, які приїхали із зони АТО.

Як повідомив Іваськевич, секретаріат ради ЛМР збиратиме інформацію про людей, які виявлять бажання розмістити в сім'ях цих дітей.

"Зі свого боку, Маріупольська міська рада мала б забезпечити транспорт, а ми організуємо їхнє розміщення в сім'ях та харчування", – наголосив депутат міської ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.