Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

підпал

Юлія Лацик у ФБ

П'ятниця, 16 січня 2015, 14:51

Брюховицьких активістів продовжують безкарно цькувати

підпал

14 січня, близько півночі, невідомі підпалили машину батька активістки Юлії Лацик та отруїли його собоку, а підозрюваних у минулух нападах на активістку досі немає.

Про це сьогодні на прес-коференції заявила мешканка Брюхович, активістка, Юлія Лацик, що виступає проти незаконних забудов та знищення місцевого озера, передає кореспондент Варіантів.

Вона вважажає, що усі нещасні випадки напряму пов'зязані із її діяльністю і втручанням в незаконні забудови в селищі.

Це вже четвертий випадок цькування, якого зазнала активістка Юлія Лацик та її родина. Раніше зловмисники спалили і малишну самої Юлії та поргабвали будинок.

Прокуратура вирішила об'єднати усі ці випадки завдання шкоди активістці та її родині як логічно пов'язані.

Для громадськості жодних підозрюватиних жінка не називає, аби не зашкодити слідству.

Після підпалу автомобіля  самої активістки мешканці Брюхович були на прийомі у начальника обласної міліції Львівщини Дмитра Загарії, який зобов’язав слідчих кожного дня звітувати йому особисто про хід розслідування.

Наразі активісти запевняють, що позовами у справі забудови на озері ніхто не займається. Жодних дій правоохоронних оргнанів щодо усенення чи припинення порушень та несанкціонованих забудов на озері немає. Будівництво і надалі ведеться. Повільнішими темпати, але озеро заситпається, втрамбовується земельна ділянка.

Нагадаємо, один з випадків стався 16 грудня, коли троє невідомих пограбували будинок активістки Юлії Лацик. 

  

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.