Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дельтаплан

Державна прикордонна служба

Субота, 21 березня 2015, 11:04

Прикордонники затримали мотодельтаплан з контрабандними цигарками

дельтаплан

Сьогодні вночі прикордонники Мостиського загону попередили спробу переміщення цигарок через державний кордон на дельтаплані.

Про це повідомила прес-служба Державної прикордонної служби.

Прикордонники відстежили та затримали трьох зловмисників, які за допомогою мотодельтаплану планували порушити державний кордон та перемістити до Польщі 8 тисяч пачок цигарок.

Затримання відбулось в момент приготування порушників до злету, на околиці одного з сіл Миколаївського району Львівщини, що близько 90 кілометрів від державного кордону України.

Під час затримання порушники намагались втекти з місця події, однак після того як прикордонники освітили місцевість сигнальними ракетами здались правоохоронцям.

Затриманими виявились громадяни України, пілот – 30-річний житель міста Одеса, помічники – мешканці міста Львова, 30 та 31 років. Також на місці затримання правоохоронці виявили два автомобілі, якими вони доставляли цигарки та літальний апарат до місця злету. 

Тривають заходи з документування правопорушення. 

Затриманих та засоби правопорушення передано співробітникам МВС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.