Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівська залізниця

vorobus.com

Середа, 29 квітня 2015, 13:56

Залізничники пропонують абонемент на проїзд у львівській електричці

Львівська залізниця

Львівська залізниця пропонує пасажирам купити абонемент на проїзд у приміських потягах.

 

Про це повідомила прес-служба Львівської залізниці.

Залізничники пропонують пільговий іменний абонементний квиток або ж повний абонемент без зазначення імені. За їхніми словами, це економить як гроші, так і час, витрачений на стояння у чергах.

Пасажирам, які щодня їздять на роботу до Львова з Красного, при 22 робочих днях за поїздки туди і зворотно, доведеться заплатити 440 грн. А вартість місячного пільгового абонементного квитка від станції Красне до станції Львів становить 260,01 грн., що на 179,99 грн. менше. Економія при купівлі абонемента без зазначення імені до Красного складає 39,97 грн.

Понад 233 грн. зможуть економити пасажири при купівлі іменного абонементного квитка зі Львова до Стрия. Повна вартість проїзду становить 527 грн при 22 поїздках туди і зворотно, натомість абонемент коштує 338,14 грн.

Також Львівська залізниця пропонує абонементи на будь-яку кількість місяців, однак не більше одного року.

Вартість пільгового абонементного квитка на один місяць визначається як сума вартості за 26 поїздок, тобто за 13 поїздок «туди і зворотно».

Вартість повного  абонементного квитка (без зазначення прізвища) визначається за 40 поїздок, тобто за 20 поїздок «туди і зворотно», і «вихідного дня» – 14 поїздок, тобто за 7 поїздок «туди і зворотно».

Вартість студентського абонементного квитка визначається, як половина вартості пільгового абонементного квитка, тобто становить вартість за 13 поїздок, або за 6,5 поїздок «туди і зворотно».

Вартість дитячого абонементного квитка визначається як 75 відсотків вартості пільгового абонементного квитка, або близько 10 поїздок «туди і зворотно».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.