Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

червоноград

detectives-ukraine.com

Середа, 19 серпня 2015, 11:31

В Червонограді підприємці судяться за 10 млн грн

червоноград

Червоноградський міський суд розглядає цивільну справу між двома підприємцями щодо позики розміром 10 млн грн.

Про це повідомляє Сергій Острик на Дорожньому контролі – Захід.

Розмір вимог заявлений безпрецедентний та рекордний, як для нашого міста: 450 000 доларів США, що на сьогодні становить понад 10 000 000 грн.

Проте крім розміру вимог, даний судовий спір містить також і інші дуже цікаві для аудиторії судження та факти.

у Червоноградському міському суді розглядається позов пред’явлений до її чоловіка про стягнення заборгованості за договором позики у розмірі 450 000 доларів США.

Зі змісту позовної заяви та пояснень наданих в судовому засіданні сторонами слідує, що Дмитров Ігор Генадійович, начебто позичив у Поріцького Андрія Петровича, 706 000 доларів США (на 14.08.2015 = 15 743 800.00 грн дані сайту finance.ua). 
 
Позивач каже, що при передачі грошей у 2009 році, при свідках була укладена відповідна розписка. Сторони домовились, що гроші будуть повернуті, але Дмитров І.Г. боргу так і не повернув. Тому власне Позивач і звернувся до суду, щоб стягнути борг, правда у меншому розмірі. 
 
Дмитрова Ігор зазначає, що зазначених у розписці грошей він у борг не брав. З його слів у судовому засіданні, брав гроші тричі по 100 000 доларів без жодних розписок в різний час, від різних осіб, у різних місцях Червонограда. Зокрема на Шевченка, потім біля Приват Банку та на площі під час випускного. 

Гроші ці були на спільний бізнес з Поріцьким А.І. Бізнес цей був нелегальний та фактично пов'язаний з контрабандою. 
 
Тобто при розгляді справи, є ще зізнання про нелегальний бізнес, про хабарі працівникам митниці, судження про погрози життю, про відомих осіб, та інше.
 
Наступне судове засідання відбудеться 16 вересня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.