Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ПАТ "Львівобленерго"

ilcinefiloinsonne.wordpress.com

Понеділок, 14 вересня 2015, 18:20

Львівським енергетикам за відключення від світла погрожували зброєю

ПАТ "Львівобленерго"

У Львові на працівників ПАТ «Львівобленерго» за відключення квартири від світла напав правоохоронець.

Про це повідомляє відділ корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго».

Відтак, 8 вересня 2015 року працівники ПАТ «Львівобленерго» виїхали на повторне відключення споживача від електрики через неоплату за спожиту електроенергію та самовільне підключення.

Проте електрики, прибувши на вул. Мулярській у Львові, виявили, що квартира знову самовільно підключена до електромережі.    

«Після виконання робіт з відключення з квартири, вибіг чоловік у камуфляжному одязі з предметом, схожим на пістолет, та почав завдавати удари працівникам Товариства руками та ногами, тримаючи їх почергово «на прицілі» та погрожуючи застосувати зброю. На поясі у нього знаходилась портативна радіостанція, з якої лунали позивні та викликались наряди поліції за адресами міста Львова. Одному з енергетиків вдалось вирватись від нападника, вибігти на вулицю і набрати лінію «102», – йдеться у повідомленні.

Після прибуття правоохоронців, нападник представився працівником міліції.

Наразі ПАТ «Львівобленерго» звернулось до начальника ГУ МВС України у Львівській області Дмитра Загарії, начальника управління ВБ у Львівській області МВС України Любомира Родинюка та прокурора Львівської області Романа Федика з прохання провести об’єктивне розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.