Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

піх богдан

Прес-реліз,   Субота, 26 вересня 2015, 08:04

Богдан Піх приєднався до політичної партії «Наш край»

піх богдан

Начальник Львівської залізниці Богдан Піх візьме участь у міцевих виборах в списках партії "Наш край". 

Про це повідомила прес-служба ЛТО партії Наш край.

Богдан Піх долучився до партії «Наш край», бо підтримує думку про те, що професіонали, які працюють поряд з людьми, як ніхто знають, що турбує кожного громадянина, і готові працювати задля захисту своїх земляків, сказано у прес-релізі.

"Люди, які розуміються у тонкощах роботи залізниці і знають Богдана Піха як кваліфікованого керівника, талановитого організатора, не сумніваються, що поставлені завдання буде виконано вчасно та якісно.

Адже секрет професійного успіху в Богдана Петровича простий - насамперед у поставленому завданні треба розібратися самому, знайти та проаналізувати шляхи виконання. Далі - організувати систему і забезпечити належний рівень контролю, аж поки не переконаєшся, що система працює як годинник. Відтоді вона сама примусить усіх чітко виконувати належне. Справжні залізничники - це люди із залізною виконавською дисципліною", - наголошується у повідомлені.

Богдан Піх вважає,  що досвід господарника допоможе забезпечити ефективне розв'язання проблем громади у рідному краї. Адже не кожен може тонко відчувати віяння часу, потреби людей. До снаги це лише сильному і мудрому керівнику. А прихисток душі, Богдан Петрович знаходить у родинному колі, у щирих розмовах з сином.

Нагадаємо, на Львівщині партію Наш край представляють Мирослав Хом'як, Олег Баляш, Микола Рогуцький та ін. 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.