Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Наш край

censor.net.ua

Прес-реліз,   Понеділок, 5 жовтня 2015, 17:33

Кандидатів партії "Наш край" таки зареєстрували в трьох областях

Наш край

Політсила через суд зареєструвала кандидатів у місцеві ради на Львівщині, Волині та Житомирщині.

"Окружні адміністративні суди Волинської та Житомирської областей визнали неправомірними рішення облвиборчкомів і зобов'язали їх зареєструвати кандидатів від "Нашого краю". Крім того, судове рішення на користь кандидатів від "Нашого краю" в райраду винесено і в Старому Самборі (Львівська область)", – йдеться в заяві політсили.

Таким чином, зазначають у партії, після винесення рішення судами обласні виборчі комісії зобов'язані зареєструвати кандидатів від "Нашого краю" на виборах у Волинський і Житомирський обласні ради, а також в райраду Старого Самбора.

У партії нагадали, що раніше в Херсоні виборча комісія безпідставно заборонила брати участь у виборах міського голови представнику "Нашого краю" Володимиру Сальдо, який 10 років очолював місто.

З надуманих причин відмовили в реєстрації списків кандидатів від "Нашого краю" Волинської, Житомирської, Запорізької, Тернопільської обласних рад, Лисичанської міськради (Луганська область) і Сокальської районної ради.

Частину справ "Наш край" вже виграв, розгляди інших поки що тривають.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.