Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт вулиць

city-adm.lviv.ua

Четвер, 29 жовтня 2015, 15:08

Вул. Б. Хмельницького у Львові відкриють у листопаді

ремонт вулиць

13-14 листопада відкриють для проїзду вул Б.Хмельницького до вул Шкільної.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як зазначив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, на вул.Б.Хмельницького вже закінчили всі роботи з заміни комунікацій, наразі триває бетонування та влаштування дорожніх плит, а ремонт на вул. Промисловій вже закінчений.

«На Покрови ми відкривали вул Промислову до вул. Б.Хмельницького. Плануємо до 13-14 листопада відкрити вул. Б.Хмельницького до вул. Шкільної», – заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

Також на вул.Гайдамацькій ремонтники закінчили роботи з заміни аварійного колектора та приступили до облаштування дорожнього полотна.

«Роботи на вул.Гайдамацькій затягнулися через заміну старого колектора на новий. Колектор залягає на глибині 3 м, його довжина – близько 400 м. Вже розпочали облаштовувати дорожнє полотна. Плануємо, що до кінця року роботи вдасться завершити», – наголосив Олег Береза.

Нагадаємо, ремонт ділянки вул. Б.Хмельницького від вул. Шкільної до пл. Криничної розпочали у травні, а останню частину вул. Гайдамацької перекрили наприкінці червня.

Вулиці ремонтують в рамках співпраці з ЄБРР щодо відновлення дорожньої інфраструктури вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6. Вартість усіх ремонтних робіт – близько 6,5 млн євро. Термін виконання робіт – 6-7 місяців.

Також,  у зв’язку з ремонтними роботами, внесено зміни у рух міських авобусів №9 та №20. Так, автобуси цих маршрутів оминають закриту ділянку дороги по пр.Чорновола та по вул.Липинського. Трамваї №6 курсують за зміненим маршрутом по таких вулицях: Чернівецька – Городоцька – Б.Хмельницького – Замарстинівська – Торф’яна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.