Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

патрульна служба

Четвер, 5 листопада 2015, 10:32

Обрано начальника Національної поліції України

патрульна служба

Уряд призначив Хатію Деканоїдзе начальником Національної поліції України.

Про це повідомляє урядовий портал.

Відтак, з 4 листопада колишній радник Міністра внутрішніх справ України Хатія Деканоїдзе очолила Нацполіцію, її запропонував на посаду міністр внутрішнії справ Арсен Аваков.

За словами Авакова, Хатія Деканоїдзе, допомагала готувати весь пакет змін і зробити перший крок по формуванню патрульної поліції в країни.

Як повідомиа премє'р Арсеній Яценюк, призначення начальником Національної поліції Деканоїдзе також підтримав і Петро Порошенко.

Зазначимо, раніше серед кандидатів на посаду голови Національної поліції називалися нардеп від Блоку Петра Порошенка Мустафа Найєм і перший заступник міністра внутрішніх справ Ека Згуладзе.

Нагадаємо, закон про Національну поліцію набуде чинності вже 7 листопада. З цього часу формально міліція в Україні припиняє своє існування і стає поліцією, хоча по суті перехідний етап повинен зайняти ще близько півроку.

За останні півтора роки було звільнено 38 тис. співробітників Міністерства внутрішніх справ України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.