Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

субсидії

chernigov.mesto.ua

Середа, 11 листопада 2015, 17:01

У листопаді розмір субсидії на Львівщині становитиме тисячу гривень

субсидії

Понад 270 тисяч сімей отримують житлову субсидію, середній розмір якої ситановить близько тисячі гривень.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Відтак, на Львівщині житлову субсидію одержують вже 271 543 сім’ї, проте до кінця місяця їхня кількість повинна зрости до 275 тисяч.

"Станом на 1 листопада розмір призначеної субсидії в середньому становить близько однієї тисячі гривень. Щодо середньомісячного доходу на особу в домогосподарствах, яким призначено субсидію, то це майже 1250 гривень. В основному це сім’ї у складі трьох або чотирьох осіб",  зазначив директор департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА Василь Мартиняк.

За його словами, соцзахист готовий, в умовах підвищення цін та тарифів на житлово-комунальні послуги, надати можливість отримати допомогу на оплату житлово-комунальних послуг, всім, хто її потребує.

Нагадаємо, у жовтні середній розмір субсидії на Львівщині не перевищував 202 грн. Як наголошував Мартиняк наприкінці жовтня, розмір субсидії на Львівщині для осіб, які користуються індивідуальним опаленням, за попередніми розрахунками, становитиме у середньому 1850 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.