Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Парасюк

Четвер, 19 листопада 2015, 14:03

Парасюк вдарив Пісного у Верховній Раді

Володимир Парасюк

Нардеп Володимир Парасюк вдарив представника СБУ Василя Пісного через Майдан.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Сьогодні ході засідання комітету з питань запобігання і протидії корупції у Верховній Раді Володимир Парасюк, який є членом цього комітету, вдарив ногою заступника начальника Головного управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБУ Василя Пісного.

Усе розпочалося з того, коли Василь Пісний заявив Парасюку, що він зробив більше для Революції гідності та для Майдану більше, ніж останній.

Зазначимо, перед цим Парасюк звинуватив Пісного у корупції та надав членам комітету відомості про покривання корупційних справ Василем Пісним у Львівському регіоні, а також звинуватив представника СБУ у неправдивій декларації про доходи.

Участь у бійці також взяла сестра та помічниця Парасюка Ірина Голуб.

Нагадаємо, у січні Василя Пісного звільнили з посади начальника департаменту боротьби з економічною злочинністю МВС, а у березні 2014 року Василь Пісний склав повноваження першого заступника голови Львівської облради у зв’язку з переходом на роботу в МВС.

Також 5 листопада Володимир Парасюк у сутичці "потрапив на лікоть" прокурору на суді у справі Генадія Корбана. У квітні у Верховній Раді виникла бійка між нердепами Радикальної партії та БПП, до якої приєднався Володимир Парасюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.