Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ян Валетов

Facebook Яна Валетова

Середа, 13 січня 2016, 19:12

Синютка дав землю дніпропетровському фантасту

Ян Валетов

Розпорядженням голови Львівської ОДА Олега Синютки надано дозвіл на розробку проекту землеустрою дніпропетровському товариству з обмеженою відповідальністю. 

Про це йдеться в розпорядженні №2/0/5-16 від 5 січня 2016 року, оприлюдненому на офіційному сайті ЛОДА. 

У документі йдеться, що ТзОВ "Топ-Колір" надано дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,6300 га, що знаходиться за межами населеного пункту на території Залузької сільської ради Яворівського району Львівської області, для обслуговування виробничих приміщень.

Зазначимо, що у підпорядкуванні Залузької сільської ради села Залужжя, Бориси, Вахули, Ковалі, Цетуля, Новини, Старий Яр, Новий Яр.

В Єдиному державному реєстрі юридичних осіб йдеться, що ТзОВ "Топ-Колір" зареєстровано у Дніпропетровську. У переліку засновників товариства є відомий дніпропетровський письменник-фантаст Ян Валєтов.

ТзОВ "Топ-Колір" за даними держреєстру займається торгівлею товарами широкого вжитку. 

Нагадаємо, що іншим розпорядження Олег Синютка надав земельну ділянку на території тої самої Залузької сільської ради Сергію Ушаруку, який торік балотувався в депутати від "Блоку Петра Порошенка".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.