Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вулиця Угорська

Вівторок, 2 лютого 2016, 18:45

У Львові обмежать рух транспорту на перехресті вул. Угорська – пр.Червоної Калини

вулиця Угорська

Завтра на вул. Угорській стартує будівництво колектора: рух транспорту буде обмежено.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, завтра, 3 лютого, розпочинають роботи з будівництва каналізаційного колектора закритим способом на вул. Угорській.

У зв’язку з цим рух транспорту на перехресті пр. Червоної Калини – вул. Угорської буде обмежено.

«Перехрестя буде відкрите для руху транспорту, але, у зв’язку з будівельними роботами, рух тут може бути дещо ускладнений. Завтра будемо завозити туди будівельну техніку та розпочинати роботи», – наголосив Олег Береза.

За словами начальника відділу організації дорожнього руху компанії «Онур» Бориса Вільгуцького, рух транспорту на зазначеному перехресті буде обмежено до кінця квітня цього року.

Основні роботи з будівництва каналізаційного колектора виконуватиме субпідрядна організація «Київпідземшляхбуд».

Нагадаємо, роботи з заміни аварійного каналізаційного колектора на вул. Угорській, на який виділили 6 млн грн, виконують в рамках будівництва трамвайної колії на Сихів. Зокрема, наприкінці грудня Львів отримав додаткові 6 млн євро від ЄБРР для закінчення робіт з будівництва трамвайної колії на Сихів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.