Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Революція Гідності

rbc.ua

П'ятниця, 19 лютого 2016, 14:02

Порошенко збільшив соцзахист сімей загиблих героїв АТО

Революція Гідності

Петро Порошенко підписав зміни до ЗаконуУкраїни щодо посилення соцзахисту членів сімей загиблих героїв АТО та Революції Гідності.

Про це йдеться на сайті Президента України.

Згідно з законом «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», соціальну підтримку збільшать для членів сімей тих осіб, що загинули або померли внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних під час участі в АТО, в тому числі волонтерів та добровольців, а також під час участі у Революції Гідності.

Відтак, відповідні категорії осіб отримують право на пільги, серед яких безоплатне отримання ліків, лікарських засобів, імунобіологічних препаратів та виробів медичного призначення за рецептами лікарів, 50-відсоткова знижка на квартплату незалежно від сукупного доходу сім’ї.

Додамо, закон про збільшення соцзахисту членів сімей загиблих героїв Верховна Рада прийняла 2 лютого 2016 року.

Нагадаємо, нещодавно Петро Порошенко затвердив державні відзнаки для військових та волонтерів за участь в антитерористичній операції.

А також Президент нагородив орденом «За мужність» III ступеня 20 активістів Революції Гідності зі Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.