Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

зонні електролічильники

Четвер, 25 лютого 2016, 14:31

Львів’янам радять встановлювати зонні електролічильники

зонні електролічильники

Через зростання тарифів на електроенергію ПАТ «Львівобленерго» рекомендує мешканцям встановлювати спеціальні зонні лічильники.

Як передає кореспондент Варіантів, про це сьогодні розповів директор із маркетингу ПАТ «Львівобленерго» Андрій Скрипник.

Щоб зекономити на оплаті за світло, львів’янам рекомендують встановлювати спеціальні лічильники, що регулюють тариф за зонами доби.

«Сьогодні такі лічильники ми маємо у наявності й широко займаємося їхньою реалізацією відповідно до потреб населення. У зв’язку з підвищенням тарифів на електроенергію це передовий метод економії на електричній енергії», – розповів Андрій Скрипник.

Встановлювати зонні лічильники радять тим особам, які в нічний час споживають понад 100 кВт год електроенергії. Якщо ж протягом місяця уночі споживач використовує близько 20-25 кВт год електроенергії, то використання таких лічильників буде неефективним.  

Вартість таких приладів складає 1050 грн за однофазний лічильник та 2200 грн за трифазний. У «Львівобленерго» запевняють, що окупляться вони вже через рік.

Як зазначив Андрій Ситник, у жовтні 2015 року Львівщина посіла останнє місце серед областей України за кількістю використаних зонних обліків електроенергії в побутовому секторі. Лідери ж стали Київ та Миколаївська область.

Втім зараз попит на зонні лічильники в області значно збільшився, відтак станом на сьогодні реалізовано 4600 лічильників.

Всі охочі встановити вдома такий лічильник, можуть звернутися до «Львівобленерго» й написати заяву, або ж оформити її в онлайн-режимі на сайті підприємства.

Оплативши отриманий рахунок за зонний лічильник, його повинні встановити протягом 15 днів.

Нагадаємо, з 1 березня ПАТ «Львівобленерго» підвищує тарифи на електроенергію для населення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.