Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

перекриття руху

П'ятниця, 26 лютого 2016, 13:28

У Львові закриють для транспорту вулицю Франка: змінено рух чотирьох маршруток

перекриття руху

З 1 березня до 7 липня у місті на ремонт закриють частину вул. І.Франка через будівництво трамваю на Сихів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За інформацією управління інженерного господарства Львівської міськради, для виконання ремонтних робіт, з 1 березня і до 7 липня цього року для руху транспорту закривають вул. І.Франка на ділянці від вул. Свєнціцького до вул. Снопківської.

За словами директора ЛКП «Львівавтодор» Олега Берези, роботи на вул. І.Франка виконуватимуть у рамках проекту з будівництва трамвайної колії на Сихів. Зокрема, тут планується повністю замінити інженерні мережі, дорожнє полотно, трамвайні колії та покриття на хідниках.

Як наголосив заступник начальника управління транспорту та зв’язку міськради Ігор Собенко, у зв’язку з ремонтом буде змінено рух чотирьох міських автобусних маршрутів: №26, 30, 4а та 53.

Так, автобуси №26 та №30 у напрямку Сихова оминатимуть закриту ділянку по вул. Стрийській-Рутковича-Франка, а далі курсуватимуть за маршрутом. У напрямку центру автобуси їхатимуть по вул. І.Франка-Свєнціцького-Снопківській.

Автобуси №4а та №53 у напрямку Сихова їхатимуть по вул. Стрийській-Луганській-Чмоли, а у зворотному напрямку – по вул. І.Франка-Свєнціцького-Снопківській.

Нагадаємо, ремонт дороги здійснюється в рамках будівництва трамвайної колії на Сихів. Згідно з проектом будівництва, трамвайну колію на Сихів прокладають по вул. Стуса вздовж просп. Червоної Калини до ринку «Санта-Барбара», який перенесуть на вул. Б.-І. Антонича. 30 грудня 2015 року депутати виділили ринку орієнтовно 0,65 га землі.

Також для нового маршруту місто має отримати 7 нових трамваїв від «Електрону».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.