Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська митниця

Вівторок, 26 квітня 2016, 10:52

Литовці навчатимуть львівських митників боротьбі з корупцією

Львівська митниця

Литовці впродовж тижня працюватимуть із львівськими митниками.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

В межах проекту Twinning «Підтримка Державної фіскальної служби України у розвитку елементів інтегрованого управління кордонами у митній сфері» на Львівщину завітають литовські фахівці. 

Вони навчатимуть працівників митниці протидіяти корупції та контрабанді.

Відтак литовці побувають на пунктах пропуску українсько-польського кордону й нададуть свої рекомендації керівництву Львівської митниці щодо організації митного контролю, обміняються специфічним досвідом у митній сфері з метою впровадження норм та стандартів ЄС. 

Зазначимо, Україна, Німеччина, Польща і Литва підписали документи про початок реалізації проекту Twinning «Підтримка Державної фіскальної служби України у розвитку елементів інтегрованого управління кордонами у митній сфері».

Пріоритетними напрямами міжнародного проекту є зміна національних процедур і законодавства, необхідна для повного наближення до стандартів Євросоюзу у митній сфері, глибокий перегляд та приведення у відповідність зі стандартами ЄС інформаційних технологій, побудова комплексної системи протидії корупції в Україні.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.