Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт доріг на Львівщині

highways.lviv.ua

Вівторок, 31 травня 2016, 12:27

На Львівщині приступили до ремонту нових доріг

ремонт доріг на Львівщині

Стартували роботи з асфальтування на дорогах Завадів – Малий Дорошів та Зашків – Зарудці.

Про це повідомила прес-служба Служби автомобільних доріг у Львівській області.

На початку травня Служба автомобільних доріг розпочала підготовчі роботи з влаштування  асфальту на автомобільних дорогах С 140608 Завадів – Малий Дорошів та С 140863 Зашків – Зарудці.

Протягом місяця тут проводять роботи з розробки грунту, фрезування  зношеного існуючого дорожнього покриття, відновлення основи з додаванням щебенево-піщаної суміші, ліквідація аварійної ямковості та влаштування верхнього шару асфальту.

Станом на 30 травня дорожниками влаштовано 0,9 км верхнього шару асфальту.

"Ремонт автомобільних доріг значно покращить транспортне сполучення для місцевих мешканців та перевізників, а також гостям молодіжного фестивалю "Зашків 2016", який пройде 17-19 червня в селі Зашків Жовківського району", – наголошують у Службі автомобільних доріг.

Роботи, які стартували 3 травня та фінансуються з обласного бюджету, виконує підрядна організація ПП "Рома". Вартість робіт – 4,5 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.