Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Гройсман

Вівторок, 19 липня 2016, 10:08

Гройсман проти компенсації тарифів міською владою

Володимир Гройсман

Володимир Гройсман вважає безперспективною компенсацію місцевою владою зростання тарифів на житлово-комунальні послуги за рахунок своїх бюджетів.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зокрема, вчора під час зустрічі з мерами міст прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що компенсація тарифів є безперспективним рішенням.

"Ви можете залишити ціни, які вважаєте необхідними, а різницю ціни газу ви можете компенсувати зі своїх власних бюджетів, але через кілька років ви будете на межі банкрутства, тому що не можна продавати за 20 копійок те, що коштує 1 грн, все одно хтось має компенсувати 80% і ви зможете компенсувати 80 копійок.

Ви зможете забрати ці гроші від модернізації транспорту, від енергоефективності, від дитячих садків, шкіл, інших інфраструктурних об'єктів і направляти на компенсацію цієї ціни", – наголосив Володимир Гройсман.

За його словами, завданням центральних та місцевих влад є збереження ринкових цін на газ та забезпечення соцзахисту населення, зокрема, за допомогою субсидій.

Нагадаємо, 14 липня на сесії львівські депутати визнали неконституційним та несправедливим підняття тарифів на комунальні послуги.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.