Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ogo.ua

П'ятниця, 10 серпня 2012, 11:45

Пішохідний перетин польського кордону став комфортнішим

Із 1 серпня на пішохідному пункті пропуску в Медиці пасажири, які прямують в Україну і ті, що повертаються до Польщі, реєструватимуть в двох різних будівлях. Тих, що прямують в Україну – в старій будівлі, яка функціонує ще з 2010 року, а тих, хто повертається з України до Польщі – у терміналі, розташованому при самій лінії кордону держави.

 

Про це повідомила прес-служба прикордонного пункту в Медиці.

Такий поділ пішоходів на напрямки створені у зв’язку з тим, що за останні місяці в кілька разів збільшилася кількість людей, які перетинають кордон через пішохідну зону. На даний час упродовж доби в пункті пішохідного переходу в Медиці прикордонники реєструють від 6 до 8 тисяч осіб. 80% – це громадяни України, і 60% із них для перетину кордону використовують дозволи про малий прикордонний рух.

Переділ на "вхід" і "вихід" у дві окремі будівлі усіх подорожувальників є особливо зручним для громадян України, які з купленим в Польщі товаром, повертаються в Україну пішохідною зоною. Приміщення  просторе і дозволяє переміщати товари більших розмірів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.