Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Уляна Пак

Вівторок, 14 березня 2017, 11:29

Львів'ян закликають поступитися місцем вагітним жінкам у транспорті

Уляна Пак

У Львові стартувала соціальна кампанія толерантного ставлення до вагітних жінок.

Про це сьогодні повідомила Варіантам ініціаторка проекту, депутатка Львівської міськради від "Блоку Петра Порошенка "Солiдарнiсть" Уляна Пак.

У Львові впроваджують програму "Львів дружній до дітей", в межах якої у громадському транспорті, медичних закладах, держустановах розміщуватимуть наліпки із закликом толерантно ставитись до вагітних жінок.

Відтак, сьогодні у трамваях і тролейбусах львів'яни можуть побачити наліпки із закликом поступитись місцем тому, хто носить у собі життя.

"Дуже сподіваємося, що ця соціально спрямована акція матиме позитивний відгук від громади і розбудить сумління тих, хто не зовсім поступається місцем у громадському транспорті вагітним жінкам. До мене неодноразово зверталися вагітні зі скаргами на незручності, з якими вони зустрічаються через відсутність толерантного ставлення від громади. Тому ми хочемо донести, що толерантне ставлення до вагітних жінок потрібне так, як і до старших, людей з інвалідністю", - розповіла Уляна Пак.

За її словами, незабаром схожі наліпки з'являться і в медичних закладах Львова, оскільки там вагітним дуже часто доводиться годинами сидіти у чергах до лікаря.

"Цього тижня ми передамо у медустанови дещо змінені наліпки, на яких буде заклик поступитися вагітній жінці у черзі. З управлінням охорони здоров’я міської ради ми вже обговорили, де найбільш актуально зараз розклеїти таку соціальну рекламу", - додала Уляна Пак.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.