Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Парасюк

Вівторок, 18 квітня 2017, 15:55

Четверо свояків Парасюка кандидуються у громраду при Львівській ОДА

Володимир Парасюк

У списку кандидатів у Громадську раду при Львівській ОДА також екс-директор Департаменту цивільного захисту.

Варіанти промоніторили список охочих стати членами Громадської ради при ЛОДА.

Голова Асоціації по створенню Розточанського біосферного заповідника Михайло Біляк є також директором Яворівського національного природного парку.

Руслан Оруджев, який у списку потенційних членів громаради при ЛОДА представляє ГО "Львівська обласна спілка соціального захисту бійців АТО та сімей загиблих", разом з нардепом Володимиром Парасюком є співзасновником ГО "Бюро незалежних розслідувань". Цю саму ж ГО представляє помічник Володимира Парасюка на громадських засадах Святослав Парасюк, який також подав свою кандидатуру в громадську раду при ЛОДА. Ще однією помічницею Володимира Парасюка, яка має намір увійти до громадської ради ЛОДА, є його рідна сестра Ірина Голуб, – представляє ГО "Центр допомоги та підтримки військових", яку вона заснувала разом з Володимиром Парасюком та Олександром Гостіщевим.

А екс-помічник нардепа Ярослав Мартинюк кандидується в громраду від ГО "Законодавче бюро Володимира Парасюка", співзасновником якої є також Володимир Парасюк.

Двоє кандидатів (Роман Федишин ГО "Свій край" і Андрій Пшик ГО "Центр соціального захисту населення") є помічниками-консультантами депутатки Львівської міської ради Мар'яни Батюк.

Також у списку є два представники (Богдан Вольський і Богдан Нога) одної ГО "Всеукраїнська громадська організація "Наційональний комітет боротьби з корупцією у Львівській області".

Благодійний фонд, громадське формування з охорони громадського порядку та ГО з ідентичною назвою "Рабів до раю не пускають" делегували у громраду при ЛОДА Емілію Фолюш, Івана Спринського та Дениса Пилата відповідно.

Львівську обласну громадську організацію "Округ" представляє Рустам Курбанов, який з 2015 року є головою Громадської ради при ГУ МВС у Львівськй області.

ГО "Варта 700" представляє Роман Верхоляк. Він ж є співзановником ГО "Вектор права", яку в громадську раду при ЛОДА делегувало Верхоляк Галину.

ГО "Новий Львів" делегувало чинного голову громадської ради при ЛОДА Степана Середу.

Колишній директор Департаменту цивільного захисту ЛОДА Андрій Умрихін кандидується від ГО "Асоціація учасників антитерористичної операції Львівщини", керівником якої є очільник головного управління Нацполіції у Львівській області Валерій Середа.

Загалом свої кандидатури подало 195 осіб.

Зазначимо, завтра 19 квітня о 15:00 у Львівському палаці мистецтв, відбудуться Установчі збори Громадської ради при ЛОДА, де планують визначити кількісний склад, членів, кандидатури на посаду голови Громадської ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.