Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Болюбаш

Вівторок, 11 травня 2021, 17:52

Андрій Болюбаш відвізвітував за два роки роботи Громадської ради при ЛОДА

Андрій Болюбаш

Голова Громадської ради при Львівській обласній державній адміністрації відзвітував за 2 роки діяльності.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 11 травня у сесійній залі Львівської обласної ради відбулась звітна конференція голови Громадської ради при Львівській обласній державній адміністрації Андрія Болюбаша.

Андрій Болюбаш зазначив, що Громадська рада добре співпрацювала з департаментом охорони здоров'я, департаментом внутрішньої політики і комунікацій, департаментом економічної політики, департаментом з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації, і поскаржився на Олега Паску, керівника департаменту освіти і науки, що той повністю ігнорує роботу Громадської ради і всіх учасників громадського сектору осунув з комісій, які призначають до освітніх закладів.

Серед позитивного було озвучено про налагодження співробітництва усіх Громадських рад Львівщини, створення сторінки Громадської ради на Вікіпедії громадянського суспільства, пікетування колишнього керівника Нацполіції Львівщини  Василя Віконського у 2019 році, за розгін протестувальників у Соснівці напередодні, а також у налагодженні довезення медиків до місця роботи впродовж березня-липня 2020 року, на початку пандемії коронавірусу в Україні, налагодження роботи прозорості роботи митниці, досягання співпраці з Громадськими радами в інших областях.

На звіті був присутній замість голови Львівської облдержадміністрації Максима Козицького, його виконувач обов'язків, перший заступник Андрій Годик.

Додамо, що чисельність Громадської ради складала 279 осіб, що найбільше в Україні, рада правління налічувала 40 осіб. Новостворений склад Громадської ради має обмежитись 35-ма членами.

Нагадаємо, Андрій Болюбаш був обраний головою громадської ради при Львівській обласній державній адміністрації у травні 2019 року. У жовтні 2020 року брав участь у виборах депутатів до Львівської обласної ради від ВО "Свобода" під 7-мим номером, однак не пройшов. У січні цього року, Варіанти публікували інтерв'ю з Андрієм Болюбашем.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.