Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Юрій Голець

Львівський прес-клуб

П'ятниця, 26 травня 2017, 10:11

Справу щодо Гольця передали до суду

Юрій Голець

Чиновник Львівської міськради вимагав майже 800 тис грн за договори на ремонт будинків.

Про це повідомила прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

Зокрема, військова прокуратура Західного регіону України завершила досудове розслідування щодо екс-начальника управління житлового господарства департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Юрія Гольця за хабарництво.

Зазначимо, Юрія Гольця затримали у листопаді 2016 року після отримання чергової частини хабара у розмірі 80 тис грн. Загалом він за 700-800 тис грн пообіцяв посприяти в укладенні міською радою із підприємцем договорів на проведення капітального ремонту будинків та обіцяв не створювати перепони в проведенні розрахунків за ними.

Загалом чиновник планував укласти такі договори на 10 млн грн, а розмір хабара мав становити 7-8% від ціни кожного з договорів.

Наразі обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Франківського районного суду Львова.

Нагадаємо, наприкінці жовтня прокуратура Львівської області оголосила Юрію Гольцю про підозру щодо незаконного поводження з відходами на Грибовицькому сміттєзвалищі.

Станом на сьогодні начальником управління житлового господарства  є Сергій Сало.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.