Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

міські маршрутки

Понеділок, 3 липня 2017, 11:25

Маршрутки у Львові: пенсіонери й надалі їздитимуть безкоштовно

міські маршрутки

У Львівській міській раді запевнили, що пенсіонери у міських маршрутках не платитимуть 50% вартості проїзду, це нововведення діє лише в обласному транспорті.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в управлінні транспорту міської ради, в оплаті за проїзд у міських маршрутках не відбулося жодних змін: усі пільгові категорії, зокрема пенсіонери, їздять безкоштовно.

«У оплаті за проїзд у наших маршрутках все залишилося без змін. За усіма пільговими категоріями, зокрема пенсіонерами, залишається право на безкоштовний проїзд. Зміни в оплаті за проїзд в маршрутках стосуються транспорту області: 50% вартості за проїзд пенсіонери оплачують в обласних маршрутках», - розповів в.о. начальника управління транспорту Львівської міської ради Ігор Собенко.

Нагадаємо, з 1 липня в обласному громадському транспорті пенсіонери повинні оплачувати 50% вартості проїзду у зв'язку із провалом монетизації пільг на Львівщині.

Наприкінці березня перевізники Львівщини погодилися возити безоплатно пільгові категорії населення на території області до 1 липня, оскільки в липні мали запровадити монетизацію пільгових перевезень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.