Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Інтерсіті

finance.obozrevatel.com

Вівторок, 11 липня 2017, 15:51

В Інтерсіті "Трускавець–Дарниця" невідомі розбили вікна

Інтерсіті

В Укрзалізниці заявляють, що характер пошкоджень свідчить про можливе використання каміння або навіть пневматичної зброї.

Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

"У неділю, 9 липня, хулігани розбили 3 скла у швидкісному поїзді №744 Трускавець–Дарниця в Київській області. В одному вагоні пошкоджено скло автоматичних дверей, в іншому – зовнішнє скло бокового склопакету. Характер пошкоджень свідчить про можливе використання каміння або навіть пневматичної зброї", – йдеться у повідомленні.

Вартість заміни лобового скла становить 183 000 грн, а заміна одного бокового віконного блоку – 6 000 грн.

Хто розбив у швидкісному потязі скло, Укрзалізниця не вказує, проте наголошує на тому, що "найчастіше такі випадки вчиняють діти та підлітки, де вандалізм виступає як гра, а руйнування розглядається як можливість підняти статус у групі однолітків за рахунок прояву сили, спритності, сміливості".

Відтак залізничники звертаються до батьків, вчителів, вихователів із проханням проводити бесіди та спеціальні навчання з дітьми та підлітками щодо небезпеки, яка загрожує їм та оточуючим під час таких розваг.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.