Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

котельня

Середа, 16 серпня 2017, 14:43

У трьох районах Львова мешканці обходяться без гарячої води

котельня

Станом на сьогодні ЛМКП «Львівтеплоенерго» подає гарячу воду до 1105 споживачів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, гаряча вода не подається до 10 будинків у Львові, які обслуговує ЛМКП «Львівтеплоенерго», через ремонтні роботи на об’єктах теплопостачання.

 Зокрема, у Личаківському районі гаряча вода не подається до 3 будинків. Мешканці вул. Довбуша, 6а не отримують воду через ремонтні роботи в котельні, а завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують 21 серпня.

Два будинки на вул. Піскова, 7, 9 відключили від гарячого водопостачання через гідравліку теплових мереж від котельні на вул. Солодова, 6. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують 1 вересня.

У Сихівському районі гаряча вода не подається до 6 будинків на вул. Антонича, 32, вул. Вернадського, 2, 4, вул. Трильовського, 27, 27а, 33 через роботи із заміни трубопроводу гарячого водопостачання. Роботи триватимуть до 18 серпня.

У Шевченківському районі гаряча вода не подається до будинку на вул. Хвильового, 14а через заміну теплової мережі. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують 15 серпня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.