Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівський державний авіаційно-ремонтний завод

maps.google.com

Середа, 8 листопада 2017, 15:59

Укроборонпром звільнив директора львівського авіазаводу

Львівський державний авіаційно-ремонтний завод

Керівництво державного концерну "Укроборонпром" звільнило директора ДП "Львівський державний авіаційно-ремонтний завод" з займаної посади. 

Про це повідомила прес-служба ДК "Укроборонпром".

При здійсненні Концерном своїх управлінських функцій щодо ДП "Львівський державний авіаційно-ремонтний завод" встановлено чисельні факти порушень та недоліків у фінансово-господарській діяльності підприємства та  систематичне ігнорування його директором Олександром Кравчуком принципів політики прозорої закупівлі, яку спроваджує Концерн. Відтак заступник генерального директора ДК "Укроборонпром" Володимир Кострицький під час наради з керівним складом львівських підприємств-учасників Концерну звільнив Олександра Кравчука.

За виявлені порушення керівника підприємства було притягнуто  до дисциплінарної відповідальності, а виявлені у 2016-2017 роках  матеріали щодо розтрати службовими особами ДП "ЛДАРЗ" коштів під час закупівлі товарно-матеріальних цінностей у взаємопов’язаних комерційних структур спрямовано до правоохоронних органів та зараз досліджують у рамках кримінальних проваджень.

У держконцерні зуважують  свідоме ігнорування та небажання вже відстороненого керівника ДП "ЛДАРЗ" виконувати розпорядчі документи Концерну, а саме – організувати повноцінну комплексну систему безпеки, здійснювати прозорі закупівлі на торговому електронному майданчику, дотримуватись вимог внутрішньої кооперації, що розширює спектр замовлень підприємства-учасників Концерну, зменшуення собівартості продукції та послуг, підвищує ефективність діяльності, тощо. Через умисне, демонстративне невиконання керівником підприємства наказів та розпоряджень Концерну, контракт з директором ДП "ЛДАРЗ" розірвано.

Нагадаємо, у 2013 році службові особи ДП "Львівський державний авіаційно-ремонтний завод" безпідставно перерахували комерційному підприємству більше 1,1 млн грн. Додамо, що влітку цього року ДК "Укроборонпром" відсторонило від виконання своїх обов’язків директора Львівського бронетанкового заводу Романа Тимківа.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.