Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пікет облради

Вівторок, 17 квітня 2018, 10:08

Свобода та Правий сектор влаштували пікет під Львівською облрадою

пікет облради

Активісти протестуюють проти корупції у владі та олігархів.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьгоодні перед будівлею Львівської обласної ради зібралися близько 50 представників Правого сектора, ВО "Свобода", Національного корпусу.

Вони стоять із плакатами з написами: "За українське майбутнє без олігархів" та "За соціальне і національне визволення", протестуючи проти корупції у владі та олігархїії.

Основними вимогами до депутатів є підтримання пакету докорінних реформ та перетворень, які "мають звільнити Україну від пухлини олігархічного режиму".

Зазначимо, сьогодні триває сесія Львівської обласної ради.

Депутати мають розглянути такі питання: про спорудження монумента Героям Небесної Сотні у Львові, про проголошення 2018 року Роком "Просвіти»", про встановлення у 2018 році одноразової адресної допомоги ветеранам Української Повстанської Армії та політичним в’язням і репресованим, про внесення змін до Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львівської області на 2018 – 2020 роки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.